KFC Heist 3 - 0 KSV Rumbeke

Wedstrijd Dames op zondag 15 oktober 2023 om 14:00

Verslag wedstrijd

Deze verre verplaatsing richting zee was op voorhand geen gemakkelijke. Heist die bekend staat als een goede ploeg.

Heist begon sterk aan de wedstrijd. Meteen 2 kansen in de eerste 2 minuten. Maar vanaf dan nam Rumbeke over in een sterkte eerste helft met een resem kansen voor verschillende speelsters. Tussenin voorkwam Tiëssa nog de 1-0 na een goede kans voor Heist.

Tweede helft begon zoals de eerste, een sterk startende thuisploeg. Met gevolg de 1-0 na 53' met een ongelukkige owngoal. Rumbeke reageerde meteen met een afstandsschot van Efleuri,  maar deze werd gestopt. In minuut 73 werd de wedstrijd beslist met de 2-0 op counter. Sinds dan was Rumbeke nog een paar keer dreigend, maar zonder grote kansen. Tot slot maakte Heist ook nog de 3-0 in de laatste minuut. Sterkte eerste helft die niet beloond werd in de score..

Een overdreven uitslag naargelang het wedstrijdbeeld. De goede eerste helft meenemen naar volgende week met opnieuw een verplaatsing richting zee.

Zondag 22 oktober 2023: KSV Bredene - KSV Rumbeke om 15 uur.